Szórakozás

Visszaéltek Voksán Virág erotikus fotójával

voksán virág (voksán virág, )
voksán virág (voksán virág, )

A Playmateből lett világszerte ismert lemezlovas az interneten értesült arról, hogy fotóját egy energiaital csomagolásán használják.

A Hír24 telefonon érte utol az épp Spanyolországban nyaraló Voksán Virágot. A DJ megdöbbenten vette tudomásul, hogy fotója egy energiaital csomagolásáról köszön vissza.

“Nemrég találtam rá erre az italra az interneten. Nem kérdeztek meg, hogy használhatják-e hozzá az arcomat, ezért ha kereskedelmi forgalomba kerül, muszáj lesz beperelnem a készítőket” – mondja Virág, akinek egyébként tetszik a sajátmárkás energiaital ötlete.

“Megtisztelőnek veszem, hogy több DJ mellett én is energiaitalon mosolyoghatok, bár jobban örültem volna, ha ezt előre megbeszélik velem” – teszi hozzá. Voksán Virágnak nem idegen az ehhez hasonló szereplés. Mexikóban és Szlovákiában is gyártottak már pólót az arcával, sőt egy alkalommal egy party promóciójához óvszerre is nyomtatták az idomait.

Virág reméli, hogy hamarosan felkeresi az energiaital készítője és a termék hivatalosan is országszerte kapható lesz. “Bár nem vagyok nagy fogyasztó, időnként én is iszom energiaitalokat két fellépés között. Legtöbbször a cukormenteset választom, de nem a diéta miatt, hanem mert az sokkal finomabb” – meséli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik