Szórakozás

Megnőtt Voksán Virág egyébként is nagy melle – Fotó

voksán virág (voksán virág, )
voksán virág (voksán virág, )

Az utóbbi időben még szexisebb fotók jelentek meg Voksán Virágról. Rajongói szerint a DJ egyébként is telt keblei megnőttek. De vajon mitől?

Virág csak mosolyog a felvetésen, azt mondja, nem hajtottak végre rajta újabb plasztikai beavatkozást. Annak, hogy domborulatai még feltűnőbbek, viszont oka van. A híresség azt is elárulta, minek köszönhető a látványos változás.

„Nem plasztikáztattam, csak bedobtam néhány trükköt az optikai tuning érdekében. Én eredetileg 80-85 B-s melltartót hordok, de inkább C kosarasat szoktam vásárolni, amelyikben sok szivacs van. Ez meg tudja növelni a mellemet, ami egy jó ruhában nagyon látványos. A kisebb mellű nőknek ajánlom, hogy hordjanak szivacsos melltartót, főként világos színűt, mert az sokat dob a látványon. Ha alulra sötét nadrágot, vagy szoknyát veszünk fel, szintén növeli a kebleket” – javasolja a híresség, akinek hihetünk, hiszen valóban formás domborulatokkal rendelkezik.

Virág javasolja továbbá a mell alatt kezdődő sötét színű fűző viselését, ami ismételten kiemeli a nőiességet. Azt mondja, leginkább a fotózáskor lehet „csalni” a méretekkel. Ha az ember azt szeretné, hogy nagyobbnak tűnjön a melle, akkor előre kell dőlni a kamera előtt és már is több számot nő a keble.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik