Szórakozás

Voksán Virágot klónozták! Bizarr fotó

Voksán Virág (Voksán Virág)
Voksán Virág (Voksán Virág)

Voksán Virág eddig sosem látott felvételt tett közzé a Facebookon. A képen ő szerepel, első ránézésre mégsem felismerhető.

Különös képet töltött fel magáról Facebook-oldalára Voksán Virág. A DJ az egyik szuperszexi fotóját „klónozta”, amely a rajongóit és profiljának követőit is megdöbbentette.


A DJ a fotót vicces bejegyzésekkel is ellátta, hozzátéve, annyi felkérése van, hogy olykor valóban jól jönne egy dublőr. „Majd ha egyszerre kellene 1 időben 2 helyen játszanom, akkor csak küldöm VV-01-et a másik helyre” – nyugtatta meg rajongóit, és hozzátette, robotfényképét ő is kissé betegesnek érzi.

Virág robotfotóját közel ötszázan lájkolták, és volt, aki egyenesen zenélő terminátornak nevezte a DJ-t: Volt, akinek egyáltalán nem tetszett a kép, sok férfi azért az eredetit részesítette előnyben.


Virág egyébként gyakran örvendezteti meg szexibbnél szexibb fotókkal rajongóit, és a várt hatás nem is marad el. A DJ Facebook-oldala tanúsága szerint szinte alig tartózkodik Magyarországon, ugyanis szinte a világ összes táján van fellépése, így a modellmunkák helyett ma már szinte teljesen a zenélésből él. Egy nemrégiben történt eset szerint azonban Virágra modellként is gyakrabban igényt tartanának: a DJ fotóját a minap egy energiaital csomagolásán fedeztük fel. Erről Virágnak az idáig nem volt tudomása, így engedélyt sem kértek róla.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik