Szórakozás

Most lett elege Liptai Claudiának

liptai claudia (liptai claudia, )
liptai claudia (liptai claudia, )

Hamis rajongói oldalai ellen igyekszik fellépni Liptai Claudia. A színésznő szeretné, ha azok, akik az álprofilokra regisztráltak, inkább a nemrégiben létrehozott hivatalos facebookos oldaláról tájékozódnának.

Liptai Claudia népszerűségét kihasználva a Facebookon jó ideje több olyan oldal is található, amelyik a műsorvezető nevét viseli. A rajongók jelentős része azonban nem tudja eldönteni, hogy melyiket üzemelteti a tévés, és melyik „kamuregisztráció”. Most a hírességnek – úgy tűnik – elege lett, és felhívást tett közzé hivatalos oldalán.

„Valakik a nevemet felhasználva üzemeltnek számos olyan oldalt, amiről azt lehet hinni, hogy az enyém. Annak érdekében, hogy tevékenységük értelmetlenné váljon, elindítottam saját oldalam. Ha valós információkat szeretnétek tudni rólam, és, ha nem nagy kérés, hagyjátok el a hamis oldalakat. Oszzátok meg ezt, ha lehet, hogy minél többen tudjanak róla, hogy ez az egyetlen valódi oldal” – írta Liptai Claudia a saját maga és menedzsmentje által kezelt Facebook-profilján.

Azt azonban tudni lehet, hogy a Claudia által említett oldalakat többnyire rajongók hozták létre, az egyik leglátogatottabbon a színésznőről megjelent híreket gyűjtik a működtetők. Ennek ellenére a műsorvezető kérését hivatalos oldalának követői megosztották, az alig néhány hónapja üzemelő profilra közel 2500-an „nyomtak lájkot”, ami nem kevés, ám a Claudia által sérelmezett oldalak legnagyobbika még mindig több mint 6000 követőt számlál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik