Szórakozás

Szívszorító titok az elhunyt Hollósi Frigyesről

A Jászai Mari-díjas színművész még nyáron szerződött le az Argo folytatására, de a forgatást már nem érhette meg. Árpa Attila azt ígéri, hogy a filmben méltó módon emlékeznek majd meg Hollósi Frigyesről.

Hollósi Frigyes Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztjének kitüntetettje december 5-én hunyt el. A halálhír után pályatársai és kollégái mély fájdalommal nyilatkoztak a művészről.

Árpa Attila nagyon megrendült Hollósi Frigyes tragédiáját hallva. A médiaszakember a Hír24-nek elárulta, hogy a színész még nyáron vállalt szerepet az általa rendezett Argo folytatásában, de a forgatásokat már nem érhette meg.

“Nem voltunk intenzív kapcsolatban, de sokszor találkoztunk rendezvényeken, színházban és munkaügyek kapcsán. Hollósi Frigyes mindig is nagyon elhivatott volt. Nyitott volt a mai fiatal világ felé és a többi korabeli színésszel ellentétben nála mindez nagy türelemmel is párosult. Nagyon szomorú vagyok, hogy elvesztettünk egy ilyen remek embert” – mondta a Hír24-nek Árpa Attila.

Attila azt is elárulta, hogy Hollósi Frigyes az egyik főszerepet játszotta volna az általa rendezett Argo folytatásában.

“Nagyon szomorú vagyok, hogy már nem érhette meg a forgatást amit annyira várt. Biztos vagyok benne, hogy őt nem tudjuk majd pótolni a filmben. Bár még nem is gondolkodtunk azon, hogy ki játszhatná el a szerepét, valószínűleg teljesen át kell alakítanunk a forgatókönyvet” – mondta Árpa Attila, aki megígérte, hogy a filmben méltó módon emlékeznek majd meg Hollósi Frigyesről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik