Szórakozás

Fásy: Keresztes miatt esett ki Krisztián

fásy ádám és lánya (fásy ádám és lánya)
fásy ádám és lánya (fásy ádám és lánya)

Ha Zámbó Krisztián jobb dalokat kap, megnyeri az X-faktort – mondta a Blikknek Fásy Ádám.

A ZeneExpressz atyja minden alkalommal szavazott Krisztiánra, aki nagyon tetszett neki, szerinte jól versenyzett, a mentora rosszul választott neki dalokat. A párbajban, a válogatáson is bebizonyította, hogy ha azt a számot énekli, amit szeret – az édesapja dalait –, akkor magas színvonalon teljesít. A lapnak a mulatóskirály azt mondta, a műsor készítői nem találták meg Krisztián stílusát, ennek köszönhető, hogy alul teljesített.

Fásy sokszor látta vendégül a műsorában Krisztiánt, aki mindig „hatalmas bulit csinált, kiváló hangulatot teremtett, a közönség imádta őt!” Ha megtalálja azt a dalt, amit a legjobban el tud énekelni, „akkor nincs az az X-Faktor-győztes Magyarországon, aki leénekelné őt” – tette hozzá Fásy Ádám. A Blikk megkereste Keresztes Ildikót is, aki nem kívánt nyilatkozni a témában, Krisztiánt pedig nem sikerült utolérni.

Zámbó Krisztián korábban a Hír24-nek azt mondta, ha nem ejtik ki a mentorok, maga szállt volna ki a versenyből. Örül, hogy megszabadult egy hatalmas tehertől, de a saját magával szembeni küzdelmét tovább vívja. Zámbó Krisztián apja dalával jutott be annak idején a tehetségkutatóba, és most szombaton szintén egy Jimmy-dallal, stílszerűen a “Még nem veszíthetek” című slágerrel búcsúzott a közönségtől. A mentorok szerint X-es pályafutása legjobb teljesítményét nyújtotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik