Szórakozás

Titkos videó került ki D. Tóth Krisztáról

d-tóth kriszta (d. tóth kriszta, )
d-tóth kriszta (d. tóth kriszta, )

Az ismert műsorvezetőt is meglepte, amikor saját magát énekelni látta a legnagyobb videomegosztón. Kriszta a DTK Show szünetében énekelgetett, de azt nem tudta, hogy forog a kamera.

A DTK Show munkatársai kihúzták a gyufát, ugyanis kicsempészték azt a videót, amely egy felvétel alatti leállás közben készült. Amíg a fényeket állították be, kezdett unatkozni a stáb, így D. Tóth Kriszta énekelt egyet a szülinapos operatőrnek, Tibusznak. Arra azonban nem számított a családját „énekhangjával sakkban tartó” Kriszta, hogy közben nem álltak le a kamerák.

“Amikor azt az utasítást kaptam, hogy álljak be a mikrofonhoz,teljesen spontán elkezdtem énekelni a Happy Birthdayt egy nagyon kedves kollégámnak, Kovács Tibusznak, aki a műsor indulása óta a show állandó operatőre. Semmi eltervezett nem volt benne, sőt, azt hiszem, ha egy kicsit is gondolkodtam volna előtte, akkor inkább szavalni kezdek. Az igazság az, hogy még a saját családom is menekülőre fogja, ha énekelek. Ehhez képest nem is volt olyan borzasztó, de a kis produkcióm végén mégis hidegzuhanyként ért, hogy a leállás ellenére a kamerák tovább forogtak. Persze szemfüles kollégáim ki is tették a show Facebook-oldalára – tette hozzá Kriszta, aki persze komolyan egy pillanatig sem neheztelt kollégáira, végül már ő is csak nevetett a történteken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik