Szórakozás

D. Tóth Kriszta rettegett

Majdnem fejre ejtette D. Tóth Krisztát a jóképű táncos, Rákász Dani. Az eddig tévében nem adott jelenetet a szombat esti DTK Arcok című összeállításban láthatják először a nézők az m1-en.

Kriszta a DTK Show nyári válogatásműsorában ezúttal az adás történetének legnagyobb nevettetőit hozza el újra, emellett pedig exkluzív kisfilmben mutatja meg a saját legfélelmetesebb, legkínosabb és legviccesebb pillanatait.

Nem egyszer átlépte D. Tóth Kriszta saját “komfortzónáját” azóta, hogy a híradós pult biztonságát a show műfajára cserélte. Repülésfóbiája ellenére műrepülőgépre szállt, táncolt, harcolt és jégkorcsolyázott, eközben szenvedett már lábujjtörést, és néha véres sebeket is szerzett, mégse bánta meg a váltást. A csinos tévés legmerészebb jelenetei mellett a DTK Show első évadából válogató DTK Arcok szombat esti adásában az évad nagy nevettetőit láthatják újra a nézők.

Bagi Iván és Nacsa Olivér kivételesen jó helyzetbe kerülhetett, hiszen Kriszta átengedte nekik saját műsorát, hogy ott parodizálhassák. Bár több humorista óvta a műsorvezetőt attól, hogy ezt megtegye, de Kriszta végül rábólintott – elsőként tévés kollégái között. Az emlékezetes jelenet mellett a titokban énekesi babérokra vágyó Bagi Iván másik arcát is megismerhetjük:  a színfalak mögötti elkapott pillanatokból kiderül, hogy a humorista titkos álmát teljesítette a műsor, amikor a közös éneklést lehetővé tette a példaképével, Kohánszky Royjal.

Láthatják Rózsa Györgyöt, aki egy vízautomatát kap Krisztától, Mucsi Zoltán és Scherer Péter, avagy Kapa és Pepe elfoglalja a stúdiót, és átengedik a nézőknek a vendégkanapét tesztelésre. A régi idők nagy nevettetői közül a Koós-Aradszky páros froclizza ismét egymást, és az is kiderül, hogy D. Tóth Kriszta húsz év alatt sem felejt, és bizony jobban tudja az Ájlávjú szövegét a szerző Geszti Péternél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik