Szórakozás

Magányról, félelemről, támadásokról vall Rakonczay

A  DTK Show Facebook-oldalán nézők is kérdezhetnek a világrekorder kenustól, Rakonczay Gábortól és feleségétől.

A tegnap hazaérkező Rakonczay Gábor első itthoni tévés interjúját D. Tóth Krisztának adja ma este az m1-en. A nézők a DTK Show Facebook-oldalán maguk is kérdezhetnek az elmúlt napokban sokat méltatott és sokat támadott sportembertől.

Az m1 vezető szerkesztője és műsorvezetője először múlt héten, partra szállását követően beszélt Rakonczay Gáborral, akkor kérte fel a most szerdán sugárzott stúdióinterjúra is. Az antiguai első beszélgetés után D. Tóth Kriszta ma este  a köztévé stúdiójában közel fél órában kérdezi az Atlanti-óceánt hatvan nap alatt átevező kenust, aki feleségével, a támadások kereszttüzébe került Viktóriával együtt érkezik az óbudai tévészékházba.

Múlt csütörtökön a DTK Show-ban szembesülhettek a nézők először azzal, milyen fizikai nyomai vannak egy ilyen megpróbáltatásnak. „Férfiasan bevallom, iszonyúan féltem” – ismerte el D. Tóth Krisztának a kenus. „Totális halálfélelmem volt. De olyan adrenalinfröccsöt kaptam, hogy pontosan tudtam, mit kell csinálnom, és csináltam” – tette hozzá Rakonczay, aki őszintén beszélt a heteken át tartó magányról és a támadásokról is, amelyek azóta érik, hogy kikötött.

Kriszta saját és a DTK Show Facebook-oldalán várja a nézők kérdéseit is. A beszélgetést ma 22.25-től sugározza az m1.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik