Szórakozás

D. Tóth Krisztát szuperszexivé varázsolták – Íme

D. Tóth Kriszta lehengerlő határozottsággal, Szekeres Nóri csodaszép mosolyával, Görög Zita tökéletes profizmussal vonult a kifutón a budapesti divathétvégén.

Tíz magyar híresség és tíz sikeres magyar divattervező divatshow-jával nyitotta meg kapuit a 4. Marie Claire Fashion Days.

Marozsán Erika mint az esemény háziasszonya, Görög Zita, Juronics Tamás, D. Tóth Kriszta, Pásztor Anna, Váczi Eszter,  Muri Enikő, Balla Eszter, Szekeres Nóra és Keveházi Krisztina mint modellek léptek a látszólag a levegőben lógó kifutóra.

„Nem vagyok egy izgulós fajta, és sok komoly próbatétel előtt álltam már életemben, de ez a modellkedés feladta a leckét – nevetett a bemutató után D. Tóth Kriszta. – Minden tiszteletem azoké a lányoké, akik ezt a hivatást nap mint nap, a legnagyobb profizmussal űzik. A csodálatos ruha, amit kifejezetten nekem álmodott a tervező, a kifogástalan smink, a vagány frizura és a barátaim, valamint a szervezők támogatása persze segített legyőzni a félelmemet, de maradok inkább a televíziózásnál.”

„Érdekes érzés volt, hogy a nagyszabású divatshow legelső modellje én voltam – mondta mosolyogva Görög Zita, az egykori sztármodell. – Két-három évente maximum egyszer adatik meg, hogy kifutóra léphetek, s ugyan a testem tökéletesen tudja a dolgát, a lépéstechnika, a ritmus, a dinamika megvan, az arcom azért árulkodik az izgatottságomról. Csodálatos volt újra modellnek lenni, még ha csak egy estére is – bevallom, nagyon otthon éreztem magam.”

„Fantasztikus érzés látni, ahogy a tervezők egyre gazdagabb és kifinomultabb kollekciókkal jelennek meg évről évre, ami azt jelenti: van rá lehetőségük, hogy kreatív ötleteiket tehetségükre támaszkodva méltó módon valósítsák meg – mondta a magazin főszerkesztője, László Krisztina. – A hazai közönség megszerette a munkáikat, hordja a ruháikat, a kiegészítőiket, sőt, néhány tervező előtt külföldön is megnyíltak a divatvilág kapui.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik