Szórakozás

X-faktorosok ápolták Istenes Bencét

Istenes-Bence(960x640)(1).jpg (Istenes Bence)
Istenes-Bence(960x640)(1).jpg (Istenes Bence)

Az After X műsorvezetője még a múlt héten betegedett le egy sportsérülés következtében. Míg a műsorvezető otthon lábadozott, váratlan vendégek érkeztek hozzá.

Szörnyű kínokat kellett elviselnie az elmúlt egy hétben Istenes Bencének. Az After X műsorvezetője egy sportsérülés következtében ágyhoz láncolva töltötte az utóbbi napokat, így a műsora legutóbbi adását is Ördög Nóra és Király L. Norbi vezette. „Tulajdonképpen az After X idejében külföldön tartózkodtam, egy óriási házibuliban egy jakuzziban ültem, amikor felhívtak onnan engem, és sok lány vett körbe. Nem. Pihentem, itthon voltam, tényleg itthon voltam. Három napig szigorúan itthon voltam, mert azt akartam, hogy meggyógyuljak” – árulta el a Reflektornak Bence.

Lábadozása alatt Antal Timi és Szabó Dávid látogatták meg, és egy kis ajándékkal is meglepték. „Hoztunk neked ajándékot, gyógyulj meg-ajándék Timitől és tőlem” – mondta Szabó Dávid, amikor előkerült az a hatalmas bögre, melyre jókívánságait írta az X-Faktor két énekese. Istenes Bence rendkívül örült a hatalmas méretű meglepetésnek, és megígérte, ma estére igyekszik formába hozni magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik