Szórakozás

Csobot Adélt félti a pszichológus

csobot-adel(430x286)(1).jpg (csobot adél)
csobot-adel(430x286)(1).jpg (csobot adél)

A szakemberek szerint Csobot Adél pengeélen táncol, nem tudni, hogy végül rajongói, vagy ellenzői győznek a szavazásnál. A pszichológus félti a fiatal lányt.

A Facebookon számos oldal alakult az X-Faktoros nevével, egyebek mellett egy olyan is, amelyben arra szólítják fel az internetezőket: „Szavazzuk ki Csobot Adélt”. A profilt már 2600-an lájkolták, a pszichológus szerint nem véletlenül.

Csides Kata a Hír24-nek elmondta, maga is tapasztalja az interneten, hogy a fiatal X-Faktoros igencsak megosztja a közvéleményt. A szakember úgy véli, ez egyebek mellett annak köszönhető, hogy túl szexin öltöztekik Adélt, ami a nők jelentős részéből ellenérzést vált ki. Természetesen a férfiak rajonganak a dögös versenyzőért, azt viszont nem tudni, hogy a szavazók jelentős részét a gyengébbik vagy az erősebbik nem képviselői teszik-e ki, így azt sem lehet megjósolni, hogy a dögös ruhák Adél vesztét vagy győzelmét hozzák majd.

Ugyanakkor Csides Kata félti Adélt attól, nehogy önértékelési problémái akadjanak. Könnyen előfordulhat, mondja a pszichológus, hogy egy kislány elhiszi magáról, ő annyira szexi, hogy azzal mindent elérhet. A pszichológus ugyan nem ismeri a fiatal X-Faktorost, de attól mindenképpen óva inti, hogy ebbe a hibába essen. Ráadásul emellett a tehetségkutatók felfedezettjének még a hirtelen népszerűséggel is meg kell birkózniuk, ami szintén torzíthatja a személyiséget. Remélhetőleg Adélra nem ez vár.

Mint ismeretes az X-Faktorosokat a műsor készítői nem hagyják magukra, Szili Nóra, mint lélekmentor ápolja a lelküket, így remélhetően Adélt is felkarolná, ha bajt észlelne nála.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik