Szórakozás

Így keresett milliókat Vilmosék babája

katalin és vilmos (vilmos és katalin)
katalin és vilmos (vilmos és katalin)

Ugyan még csak alig pár hetes terhes, de máris több tucat méregdrága ajándékot kapott Katalin hercegnő a világ legnagyobb bababoltjaitól.

Amúgy sem okozott volna nagy fejfájást Katalinnak és Vilmosnak, hogy honnan szerezzék be a babakelengyéket, de most már nem is kell ezzel foglalkozniuk. A pici – akiről még azt sem tudjuk, hogy hány hetes és milyen nemű – máris tucatnyi ajándékcsomagot kapott a világ vezető bababoltjaitól. Van már több babakocsijuk, különleges takarójuk, mindenféle készségfejlesztő eszközük és egyedi készítésű lábbelijük a szülőknek. Természetesen mindegyik prémium minőségű és kategóriájú. Így a még meg sem született kis trónörökös máris több millió forintot keresett.

A cégek persze nem önzetlenségből és lelkesedésből küldték a luxusholmikat a hercegi párnak, hanem marketingcélból. Ha Kate-nek tetszik a termékük, akkor használni fogja vagy ráadja a gyerekre, a róluk készült paparazzi fotók segítségével pedig az egész világot bejárja majd az ingyenreklám. Aminek hatására a civil anyukák közül sokan akarják majd ugyanolyan dolgokkal elhalmozni a saját csemetéiket, mint Katalin, hiszen ami jó egy királyi sarjnak, az csak jó lehet.

De a királyi udvar is tisztában van azzal, hogy csak élő reklámhordozónak akarják használni egyesek a születendő kis herceget vagy hercegnőt. Éppen ezért a beérkezett ajándékokat valószínűleg felajánlják majd a rászorulóknak.


Luxusajándékokkal halmozzák el őket a cégek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik