Szórakozás

Elválasztják Vilmost terhes feleségétől

Vilmos herceg (vilmos her)
Vilmos herceg (vilmos her)

Valószínűleg nem a terhességtől szenvedő felesége kezét fogja szorongatni Vilmos herceg jövő év elején, hanem egy katonai helikopter botkormányát.

A sors úgy hozta, hogy Vilmos kénytelen lesz magára hagyni Katalint, legalábbis, ha meg akarja tartani a pilótaengedélyét. A hírek szerint a herceg jövő év elején visszatér arra a repülőbázisra, ahol korábban szolgálatot teljesített, és ismét másodpilótaként fog néhány száz órát repülni. Amennyiben ezt kihagyja, akkor nem lesz meg a levegőben töltött óráinak minimális mennyisége, és később újra kéne kezdeni az alapkiképzését, hogy ismét helikopterre ülhessen. Pedig, ha valamikor, akkor most elkél a hercegnőnek a támogatás.

Későbbre halasztani a tréninget viszont még rosszabb lenne, hiszen akkor nem terhes feleségét kéne hetekre elhagynia, hanem a nejét és gyereküket, aminek nyilvánvalóan senki nem örülne. Így marad az év eleji gyakorlás, ami azért borzasztó lelki gyötrelmeket okoz Vilmosnak, ugyanis már most is nehezen viseli, hogy nem lehet minden percben a kórházban kezelt Katalin mellett, és nem segíthet rajta.


Magára marad egy ideig a terhesség közepén

Ajánlott videó

Olvasói sztorik