Szórakozás

Szuperszexi fotó Dér Heniről

Néhány napja jelent meg a Sugarloaf legújabb videoklipje, amelyben csendesen tüntetnek az "amerikanizálódás" ellen.

A Sugarloaf Instant karma című száma még májusban debütált, az együttes azóta tartozott a rajongóknak a hozzá tartozó klippel. A zenei videó elkészítése folyamatosan napirenden volt, de hol technikai gondok, hol különböző elfoglaltságok miatt húzódott. A napokban azonban egyből két videó is készült a számhoz. Az egyik egyfajta image videó, a másik pedig egy úgynevezett egysnittes felvétel. Mindenki eldöntheti, hogy melyik lesz a kedvence.

“Ennek a dalnak van a legélesebb társadalomkritikai mondanivalója a lemezről. A műanyag életfelfogás értelmetlenségére szeretnénk rámutatni. Azoknak ajánljuk a felvételt, akik szemet lehajtva, agymosottan élnek a világban. Azt valljuk, hogy nem a külföldi trendeknek kellene befolyásolniuk az életünket. Mindenki ugyanazt a műsort, zenét, könyvet, ruhát és ételt szereti. Ez nincs jól így! Mindenki saját maga döntse el, hogy számára mi az érték” – mondta a Hír24-nek Tóth Szabi.

“Jelenleg csak azok léteznek, akik ‘amerikanizálódtak’. Nekem is tele van a környezetem ilyen emberrel, de én másnak tartom magam. Attól még nem rosszabb a közérzetem, hogy van rajtam tizenöt kiló plusz, meg mert nem azt a tévéműsort nézem, és nem azt a zenét hallgatom, amit a trend sugall” – tette hozzá a Sugarloaf gitárosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik