Szórakozás

Megdöbbentő fotó Tóth Szabiról

A Hír24 hosszú szőke hajjal és húsz kilóval vékonyabban talált rá a Sugarloaf gitárosára. A Balázs Palira emlékeztető fotó a kilencvenes évek elején készült.

Tóth Szabi a napokban egy különös fényképpel nevettette meg barátait. A zenész az interneten tett közzé magáról egy fotót, amelyen tizennyolc éves korában, harmincöt centis szőke hajjal, húsz kilóval vékonyabban és üveges tekintettel pózol. A Sugarloaf együttes gitárosáról egy akkori barátnője készítette a ma már megmosolyogni való felvételt, azonban abban az időben egyáltalán nem néztek ferde szemmel arra, aki így sétált az utcán.

“Ez a kép még a kilencvenes évek elején készült, ebben az időben nagyon trendinek számított a hosszú haj. Nagyon szerettem, mert alapjába véve teljesen tükrözte a zenei stílusomat és ugyanúgy járhattam vele metál koncertekre mint a Fortunába” – mondta a Hír24-nek Tóth Szabi.

Mint kiderült, nem csak a zenész imádta a Balázs Paliéhoz hasonló gyöngyöző szőke hajkoronát. Szabi elárulta, hogy annak idején ez a frizura, és ezzel együtt ő maga is nagyon népszerű volt a csajoknál.

“Akkor még teljesen más időket éltünk. 18 évesen még én is használtam és kihasználtam a rock and roll adta lehetőségeket és gyakran cseréltem a partnereimet” – tette hozzá Tóth Szabi, aki néhány héten belül új videoklippel örvendezteti majd meg a rajongókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik