Szórakozás

Leukémiás volt Larry Hagman

Larry Hagman (Larry Hagman)
Larry Hagman (Larry Hagman)

Larry Hagman fia azt állítja, hogy a rák megtámadta apja vérét is, és végül ez okozta a halálát, nem a torkában lévő daganat.

Megszólalt Larry Hagman legrégebbi barátja, Harry Hurt III is a színész halálával kapcsolatban, és elég megdöbbentő dolgokat hozott nyilvánosságra. A többszörösen kitüntetett író-újságíró azt állítja, hogy a Dallas Jockey-ja leukémiája miatt halt meg. Ezt Hagman fia, Preston mondta neki, amikor felhívta a szomorú hírrel.

Larry valószínűleg azért titkolta el, hogy a vérét is megtámadta a gyilkos kór, mert akkor a Dallas producerei nem indították volna útra az új széria második évadának forgatását. Ő pedig Jockey akart lenni még egyszer, utoljára az életben. Mivel neki már csak a népszerű olajmágnás eljátszása maradt, miután felesége és saját betegsége teljesen összetörte lelkileg.

Viszont, ha tényleg leukémiás is volt, akkor konkrét öngyilkosságnak nevezhető, hogy leállíttatta a gyógykezelését a Dallas-forgatás idejére. Hiszen a torok- és a csontvelőrákját is szabadon hagyni pusztítani nem éppen az a döntés, amit egy élni vágyó ember meghoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik