Szórakozás

Kipakolnak a halott Jockey Ewingról

Nem félt a haláltól a Dallas Jockey-ja, ugyanis szerinte a vég olyan lehet, mint egy drogos hallucináció, amiben élete legszebb pillanatait újraéli az ember.

Már egy hete nincs köztünk Larry Hagman, és azóta gyakorlatilag minden ismerőse csak róla nyilatkozik, így naponta új, eddig nem ismert dolgokat tudunk meg az életéből. A legutóbbi megdöbbentő történettel a színész legközelebbi barátja, Linda Gray állt elő. A Dallas Samanthája sokat beszélgetett Larry-vel a halálról, amit megdöbbentő módon nagyon várt a legenda. Ugyanis szerinte a vég olyan lehet, mintha egy drogos hallucináción esne át az ember, amiben élete legszebb pillanatait éli át bizarr, színes köntösben. Ezért a legkevésbé sem félt a halál órájától, mert csodálatos utazásként tekintett rá.

Emellett Linda azt is elárulta, hogy sorozatbeli férjura igencsak nagy tapasztalattal bírt a kábítószeres látomások terén. Fiatalabb korában ugyanis rendszeres LSD használó volt, a halálát okozó torokrákja miatt pedig orvosi engedéllyel rászokott a marihuánára.


Csodálatos élményként várta a halált

Ajánlott videó

Olvasói sztorik