Szórakozás

Csala Zsuzsa: Rengeteget ittam

Szinte alig van életkedve Csala Zsuzsának. Beteg, de nővéréért aggódik. Bevallotta, nem először van mélyponton.

Zsuzsát évek óta gyötri vesebetegsége és gerincsérve, fájlalja a térdét, de ebben a helyzetben sem csak magára gondol. Nővérét sajnálja, attól tart, hogy elveszítheti a szeretett testvért.

“Mártit látva összeomlottam. A Jóisten most már csak húzza az életét, szegény olyan, mint egy élő halott. Nem tud már menni, de még felülni sem az ágyában. Éjjel-nappal ő van az eszemben, nagyon odavagyok miatta” – mesélte, miközben régi életére is visszaemlékezett.


“Voltam én már máskor is mélyponton, de akkor az én hibámból. Bevallom, rengeteget ittam. Nem titkolom, hogy egy-egy előadás után, amikor hazajöttem, ki volt készítve itthon az üveg vodka, és az le is csúszott egyetlen este. Akkor már fel voltam készülve arra, hogy meghalok. Annyira vert a szívem, hogy összepakoltam a bőröndömet, mondván, engem innen visznek a kórházba. Nagy nehezen összeszedtem magam, és ötvenévesen abbahagytam a piálást. Már csak egy rossz szokásom van, a cigaretta. Ezzel vezetem le az idegbajt”  – mesélte a Story magazinnak a színésznő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik