Szórakozás

Csala Zsuzsa: „Rettegek, hogy nem élem túl”

Csala-Zsuzsa(430x286)(2).jpg (csala zsuzsa, )
Csala-Zsuzsa(430x286)(2).jpg (csala zsuzsa, )

Elképesztő helyzetbe került Csala Zsuzsa, aki 79 évesen, betegen is kénytelen dolgozni, ha nem akar éhen halni.

A komika a Hír24-nek elmondta, nagyon megviselte, ami az elmúlt hónapokban történt. A színésznő annak idején kölcsönt adott Anettka férjének, amit a mai napig nem kapott vissza. A férfi időközben elhunyt és most örökösei kétségbe vonják Csala Zsuzsa szavait, sőt állítólag be akarják perelni. Bár a híresség tudja, semmi törvénybe ütköző dolgot nem tett és nem hazugság az az állítása sem, ennek ellenére mégis meg akarják hurcolni. Az ismert színésznő azt mondja, nem biztos benne, hogy megéli a pereskedés végét, ha esetleg mégiscsak a taláros testület elé citálják.

„Rettenetes állapotban vagyok, bot vagy esernyő nélkül nem tudok sem állni, sem menni. Gyalog a sarokig sem jutnék el, még szerencse, hogy van egy öreg autóm és képes vagyok vezetni. Budakalászon, egy olyan helyen lakom, ami gyakorlatilag megközelíthetetlen, 3 kilométerre van még a Hév is. A házam árterületre épült, minden pillanatban veszélyben vagyok” – panaszolta Csala Zsuzsa, aki nagyon el van keseredve.

Azt is elárulta, kénytelen dolgozni, mert nagyon rossz anyagi helyzetbe került. A fellépéseket azonban csak úgy meri elvállalni, ha van olyan tárgy a színpadon, amire támaszkodhat.

A színésznő korábban a Hír24-nek azt is elmondta, bár fájós lábát operálni kellene, nem mer belemenni a műtétbe, mert attól tart, hogy örökre ottmarad a műtőasztalon. Ezért inkább szenved, és amíg csak bír, dolgozik.

Csala Zsuzsa végül kijelentette, nagyon el van keseredve, azt szeretné, ha végre békén hagynák és engednék, hogy békében élje az életét és nem fenyegetnék rabosítással, pereskedéssel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik