Szórakozás

Csala Zsuzsa kipakol a Viszkis rablóról

csala-zsuzsa(1)(430x286)(1).jpg (csala zsuzsa)
csala-zsuzsa(1)(430x286)(1).jpg (csala zsuzsa)

Hiába várta Csala Zsuzsa a börtönből kiszabadult Ambrus Attilát egy tányér levesre, a Viszkis a mai napig sem kereste fel a színésznőt.

Annak idején számos pletyka felröppent arról, milyen kapcsolat van Csala Zsuzsa és a Viszkis Rabló között, ezeket maga a komika tisztázta a Hír24 érdeklődésére. Annak idején azt is cáfolta, hogy ő finanszírozta volna a Viszkis rabló börtöntanulmányait, és  tisztázta, személyesen egyáltalán nem ismerte Ambrus Attilát, aki viszont szökése közben is időt szakított arra, hogy a Vidám Színpadon megnézze a komikát.

„Miután elfogták, a kutyája magára maradt, és én láttam a tévében, ahogy sírt. Rettenetesen megsajnáltam, hiszen köztudottan nagy kutyabarát vagyok. Elhatároztam, örökbe fogadom a kutyust, de időközben kiderült, hogy már jó kezekbe került. Soha nem beszéltem Attilával. Egyszer azt üzente nekem, annyira meghatotta, hogy segíteni akartam a kutyáján, ha kijön a börtönből, meglátogat egy tányér levesre” – mesélte a színésznő korábban a Hír24-nek adott interjúban.

Miután a Viszkis szabadulása óta már eltelt néhány hónap, így megkérdeztük a színésznőt, Attila tartotta-e az ígéretét és felkereste-e őt?

„Teljesen eltűnt, semmit nem tudok róla. Még nem keresett fel, de gondolom annyira csak udvarias, hogy betartsa, amit ígért, és meglátogat. Nekem az is jól esne, ha felhívna, vagy legalább egy lapot küldene. Már az is eszembe jutott, hogy haragszik rám, amiért annyiszor beszéltem róla. De remélem, hogy ez nem így van. Én úgy látom, hogy a börtönben töltött évek megváltoztatták, és jó ember lett. Mindenesetre várom, hiszen szinte a szomszédomban lakik. Én a fájós lábammal nem tudom felkeresni, de ő bármikor beugorhatna hozzám” – szögezte le Csala Zsuzsa, aki arra is nagyon kíváncsi lenne, hogy Attilának jelenleg van-e kutyája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik