Szórakozás

Rettenetes állapotban Csala Zsuzsa

csala-zsuzsa(1)(430x286)(2).jpg (csala zsuzsa)
csala-zsuzsa(1)(430x286)(2).jpg (csala zsuzsa)

Egyre elkeseredettebb a kiváló komika. Nem elég, hogy egészségi állapota romlik, de testvére is kórházba került, ami miatt folyamatosan idegeskedik.

„Tele vagyok problémával” – mondta elkeseredetten Csala Zsuzsa a Hír24-nek. A színésznő nincs jó állapotban, sem fizikailag sem pedig lelkileg. Eddig legalább az éltette, hogy még tudott vezetni, de most már erről is le kellett mondania. Azt állítja, bizonytalan a lába, nem mer egyedül autózni, emiatt nagyon korlátozott a mozgása, csak akkor tud kimozdulni otthonról, ha viszik, hozzák. Bot nélkül lábra sem tud állni, de az operációra továbbra sem vállalkozik, ugyanis biztos benne, hogy meghalna a műtőasztalon.

„Eddig legalább dolgozni tudtam, de most már le kell mondanom az előadásokat is. Már ez is csak  a múltam része. A kortársaim sorra mennek el és látom, hogy a temetés után azonnal elfelejtik őket. Nekem sincsenek illúzióim” – mondta Csala Zsuzsa.

„Nekem már nincsenek terveim ebben az életben, számomra már semmi nem okoz örömet, a szakmám sem” – fejezte be a beszélgetést Csala Zsuzsa, akiért nagyon aggódnak rajongói, akik évtizedeken keresztül azokon a műsorokon nőttek fel, amelyekben a komika szórakoztatta a közönséget, és amelyeket a mai napig rendszeresen ismételnek a televíziók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik