Szórakozás

Rémisztően sovány a világsztár! Fotó

Jared Leto új szerepe kedvéért rekordidő alatt megszabadult testsúlya csaknem felétől, így úgy néz ki, mint aki halálos beteg.

Két héttel ezelőtt Jared Leto már beszámolt róla, és részben meg is mutatta, hogy miként alakította át a külsejét a Dallas Buyer’s Club című film kedvéért. Azóta viszont még drasztikusabb átváltozáson esett át. A drámában Jared egy transzvesztitát formál meg, akinek a testét a HIV pusztítja. Ennek megfelelően rettenetesen vékonynak és megviseltnek kell kinéznie. Vagyis a népszerű nőcsábász kénytelen volt betegesen lefogyni, hogy minél hihetőbb legyen a játéka.

Mindezt rekordidő alatt tette, ugyanis csak bő három hete szerződtették. Jared egyébként túlteljesítette a producerek elvárásait, és a testsúlya csaknem felét leadta egy speciális vízdiétával. A fogyás mértéke és gyorsasága viszont az egészségére is káros hatással lehet, de ez őt a legkevésbé sem érdekli. Ő ugyanis hajlandó a művészet jegyében bármit elkövetni. Ahogyan filmbeli szereplőtársa, Matthew McConaughey, aki szintén rengeteg kilótól szabadult meg. Csakhogy ő állandó orvosi felügyelet mellett, és nem három hét, hanem hat hónap alatt.


Jarednek semmi sem drága egy jó szerepért

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik