Szórakozás

Rettenetesen szenved a beteg Molnár Anikó

molnar-aniko(430x286)(6).jpg (molnár anikó, )
molnar-aniko(430x286)(6).jpg (molnár anikó, )

Az egykori VV-s annyira rosszul van, hogy időnként már-már úgy érzi, az életéért küzd. A Hír24-nek is csak röviden tudott nyilatkozni.

Úgy tűnik, hogy Molnár Anikót az ág is húzza. Amióta hazaérkezett Amerikából, nem éppen úgy alakul az élete, ahogyan szerette volna. Kiderült, hogy hízásának hátterében az Amerikában elfogyasztott génkezelt élelmiszerek állnak, most pedig megfertőződött. A Hír24-nek arról is beszámolt, hogy érzi magát.

„Második napja fekszem teljes némaságban, tehetetlenül, gyengén. Minden erőmet összeszedve másztam el tegnap az ügyeletre. A diagnózis tüszős mandulagyulladás. Nem nagy dolog, gondolnám én is, de így, átélve olyan, mintha az életemért küzdenék minden pillanatban. Antibiotikum és egyhetes szobafogság az orvos utasítása. Mindez egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor fejet hajtok az előtt a közhellyé csépelt mondás előtt, miszerint az egészségnél nincs fontosabb. Valóban nincs” – mondja Anikó, aki szerencsére nincs egyedül a bajban.

A Facebookon is rengetegen kívántak neki jobbulást, de barátai is mind keresik és segítségüket is felajánlották számára. Anikónak azonban szerencséje van, hiszen édesanyjával egy házban él, így a gondos mama ápolni tudja beteg gyermekét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik