Szórakozás

Súlyos betegséggel küzd Molnár Anikó édesapja

Anikó elárulta, többek között azért is tért haza Amerikából, mert nagyon aggódik édesapjáért. A 65 éves férfi egy éve orvostól orvosig jár, de nem tudják kideríteni, mi a baja.

Anikó reménykedik, hogy az orvosok minél előbb felismerik, mi az a titokzatos kór, amely megtámadta édesapja tüdejét. Sem röntgen-, sem a CT-vizsgálattal nem sikerült eddig kideríteni a pontos diagnózist. „Csak annyi bizonyos, hogy apu tüdejének ötven százalékát foltok borítják, az arcán pedig időközönként csúnya piros kiütések jelennek meg” – fogalmaz.


Az egykori valóságshow-szereplő  papája több mint egy éve lett először rosszul. Láza az egekbe szökött, heves köhögőrohamok kínozták, mindenki arra gyanakodott, hogy tüdőgyulladása van. „Apám a nyár felét is kórházban töltötte. Hol fogy, máskor meg hízik, közben meg zajlik a találgatás… Borzasztó ilyen elesettnek látni, hisz világéletében sportos ember volt. Saját felelősségére engedték haza most is a kórházból. Sajnos sehogy sem tudtam lebeszélni arról, hogy ilyen állapotban elmenjen pecázni. Halászlével akart ugyanis kedveskedni nekem, mert tudja, hogy az a kedvencem…” – mesélte Anikó a Story magazinban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik