Szórakozás

Rengeteg pénzért vennék meg Stohlt! Bukhatja az RTL?

stohl-andras(430x286)(2).jpg (stohl andrás, )
stohl-andras(430x286)(2).jpg (stohl andrás, )

Továbbra sincs hivatalos bejelentés azzal kapcsolatban, hogy Stohl András mikor és milyen műsorban tér majd vissza az RTL Klub képernyőjére. A Hír24 úgy értesült, hogy egy másik csatorna komoly ajánlatot kíván tenni a színésznek.

Úgy tűnik, hogy Stohl András nagyon kapós lett, mióta kijött a börtönből, emellett az árfolyama is emelkedni látszik, még ha szemérmességből erről senki nem is beszél. Egyesek már hónapokkal ezelőtt megjósolták, az RTL Klub bajba kerülhet, ha nem teszik mielőbb képernyőre az ismert műsorvezetőt, ugyanis más csatornák lecsaphatnak rá. Korábban arról is pletykáltak, hogy Stohl a TV2-vel tárgyalt, de ezt a csatorna cáfolta. Az RTL Klubnál hivatalosan nem kívánnak beszélni arról, hogy a színész mikor kerül vissza a képernyőre, de úgy tudjuk, meg akarják várni, hogy leteljen Stohl feltételes szabadsága. Ám lehet, hogy akkor már késő lesz, mert addigra „megszerzik” tőlük az egyik legismertebb sztárjukat?

A Hír24 tévés berkekből úgy értesült, hogy az egyik csatorna szeretné leszerződtetni Stohl Andrást még mielőtt az RTL Klubbal újabb megállapodást köt. A hírességnek állítólag jelenleg nincs szerződése anyacsatornájával, de hivatalosan erről sem kívánnak beszélni.

Ugyanakkor a másik tévé jókora gázsival kívánja elcsábítani a hírességet, akit hamarosan megkeresnek. A pontos összegről nem beszélnek, de állítólag az RTL Klub lehetséges ajánlata fölé akarnak menni. Számításaink szerint ez nem kis összeg, hiszen a pletykák szerint a színészre a ValóVilágban, illetve a Heti Hetesben is számítanak, ami nem kevés és főleg rendszeres bevételt jelent számára.

Persze bármi megtörténhet, az is lehet, hogy a nagyobb gázsit választja majd Stohl András, nem pedig az RTL-t. Jelenleg ezt még nem lehet megjósolni, de hamarosan talán megtudhatjuk, hogyan döntött a színész-műsorvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik