Szórakozás

“A bulvár Puzsérnak el akarom vágni a torkát “

puzsér-róbert (puzsér róbert, )
puzsér-róbert (puzsér róbert, )

Miért csak a bulvárral kapcsolatos postjaira figyelnek oda az emberek, teszi fel a kérdést Puzsér Róbert. A megmondóember nehezményezi, hogy hatalmas médiaérdeklődés övezte Zámbó Krisztiánnal foglalkozó bejegyzését.

Mint már megírtuk, gyakran postolja Facebook-oldalára Puzsér a magyarországi állapotokról kapcsolatos véleményét. A híresség hónapokkal ezelőtt kijelentette, hogy a bulvárvilágból teljesen kivonul, most pedig Szily Nórának egy interjúban a lehető legkeményebben fogalmazott: “Én a ‘bulvár Puzsérnak’ el akarom vágni a torkát és ki akarom véreztetni. Azt szeretném, ha mind a hat liter vére kifolyna, és utána olyan mélyre akarom elásni, hogy soha ne lehessen exhumálni. Ha a ‘bulvár Puzsért’ ki tudnám metszeni magamból, azon nyomban megtenném” – mondta.

Ennek fényében nehezen érthető, miért tesz közzé oldalán bulvártörténésekkel kapcsolatos bejegyzésket, az pedig egészen meglepő, hogy utána ő maga háborodik fel azon, hogy a sajtó felkapja a témát, mint a legutóbb Zámbó Krisztián alázását.


Fotó: Neményi Márton

“Amennyire elkeserítő, annyira jellemző erre a bulvárban dagonyázva fuldokló országra, hogy írhatok én bármi érdemlegeset, helytállót vagy vicceset a gazdaságot uraló félbűnözőkről vagy az ország házában garázdálkodó pártmaffiózókról, lájkok tömegét,  címoldalt csak azzal lehet bezsákolni, ha a Zámbó Jimmy tehetségtelen gyerekén köszörülöm a klaviatúrát” – méltatlankodik a Csillag születik egykori zsűritagja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik