Szórakozás

Kiszel Tünde ügyvéddel fenyegeti Puzsért

Bár korábban Kiszel Tünde még kedvelte is Puzsér Róbertet, az egykori zsűritag most kihúzta a gyufát a naptárdívánál. Tünde úgy döntött ügyvédhez fordul.

Puzsér Róbert ismét nem tett lakatot a szájára. Kiszel Tündét kemény kritikával illette. Az RTL Klub Reflektor magazinjában azt mondta: „médiafogyatékos”. Tünde azt mondja, nem tűr tovább, mert szerinte Puzsér kijelentésével a nyilvánosság előtt a becsületébe gázolt, ráadásul még arra sem volt lehetősége, hogy a kamerák előtt azonnal reagáljon a sértő megjegyzésre.

„Úgy döntöttem, hogy ügyvédhez fordulok Puzsér Róbert kijelentése miatt. Nem ő lenne az egyetlen híresség, akivel szemben a bírósághoz fordulok. Ráadásul eddig minden esetben a javamra döntöttek a becsületsértő ügyekben, így Puzsér Róbert ne higgye azt, hogy csak a levegőbe beszélek, igenis van félnivalója. Úgy gondolom, hogy Puzsér Róbert másoknál is ki húzza majd a gyufát, azon sem csodálkoznék, ha valaki egyszer megverné. Úgy gondolom, leszálló ágban lévő imidzsét így akarja előtérbe helyezni és ezzel igazságtalanul megbánt másokat” – mondta a Hír24-nek Kiszel Tünde, aki az utóbbi időben valóban bekeményített és nem hagyja, hogy megalázzák.

Azt mondja, már azért sem tűri, hogy sértegessék, mert kislánya lassan felnő és látja, miket mondanak az édesanyjáról. Tünde pedig nem szeretné, ha Donatellának igazságtalan mocskos rágalmakkal kellene szembesülnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik