Szórakozás

Előkerült VV Laci – Életveszélyben dolgozott

vv laci (vv laci, )
vv laci (vv laci, )

Júliusi eltűnése óta folyamatosan találgatták VV Laci rajongói, hogy hol lehet kedvencük. A Hír24 megtudta, a valóságshow-hős hónapokig Izraelben fegyveresek és katonai helikopterek között élt.

VV Laci július végén egyik percről a másikra teljesen eltűnt rajongói szeme elől. A Való Világ dokija elárulta, hogy miért vált kámforrá és abba is beavatta a Hír24-et, hogy hol töltötte az elmúlt hónapokat.

“Délután négykor még nem tudtam, hogy este tízkor repülőn fogok ülni, ezért nem volt időm beavatni az embereket a hirtelen jött utazásomba. Izraelben jártam egy testőr továbbképzésen, mellette pedig dolgoztam is” – mondta Lázár László.

A valóságshow-hős nem épp egy tipikus nyaralóövezetben járt. Katonai támaszpontokban, kiképzőközpontokban, háborús és veszélyes sivatagi hadműveleti területeken tanult és dolgozott.

“A legtöbb időt a sivatagban töltöttem, de megfordultam Tel Avivban és más veszélyes helyeken is. Aki megszokta az ottani életvitelt, annak nem újdonság, de a turistáknak érdekes lehet, hogy percenként katonai helikopterek, fegyveres egységek és F-15-ös harci gépek húznak el a fejed fölött” – mesélte Laci.

Lázár Lászlónak leginkább a családja és a barátai hiányoztak a több mint két hónap alatt, ezért nagyon örül, hogy ismét láthatja szeretteit. A Való Világ egykori szereplőjének többek között anyagi nehézségei miatt is fontos volt az utazás, hiszen a most megszerzett tudás sokban segít neki új testőriskolája megnyitásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik