Szórakozás

Párizsban balhéztak VV Seherezádéval

vv-seherezádé (vv seherezádé)
vv-seherezádé (vv seherezádé)

A mostanság a lemezjátszók mögött dolgozó valóvilágost a párizsi repülőtéren érte atrocitás, amelyet nem hagyott szó nélkül.

Dübörög VV Seherezádé DJ-karrierje. A gyönyörű szőke exvalóvilágosnak nemrég egymás után két külföldi fellépése is volt. Párizsból egyből Algériába kellett repülnie, az utazás azonban egyáltalán nem ment gördülékenyen: gond volt a vízum megszerzésével, sőt még a repülőtéren is hátráltatták.

“Csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy Afrikába is meghívtak. Az utazás előtt néhány órával azonban még nem volt vízumom, ezért gyorsan a párizsi konzulátuson kellett igényelnem egyet. Ezután a menedzseremmel gyorsan taxiba pattantunk és a reptérre siettünk, hogy elérjük a gépet, amit kis híján le is késtünk” – kezdi Seherezádé.

A bonyodalmak azonban csak a ott kezdődtek. A valóságshow-hős ugyanis soha nem látott tömeggel találta szemben magát az ellenőrző kapuknál. Az egyébként is siető modellt ráadásul még egy biztonsági őr is kiszúrta a hosszú sorban.

“Amíg várakoztam, odalépett hozzám egy biztonsági őr, aki alig beszélt angolul. A kézipoggyászommal volt valami problémája, de egyszerűen nem értettük meg egymást. Annyira agresszív volt velem, hogy azt én sem hagyhattam szó nélkül. Elkezdtem vele magyarul szitkozódni, és amikor ezt meghallotta egy társa, ő is beszállt a vitába” – mondta el a Hír24-nek a vehemens vérmérsékletű Seherezádé.

A lány végül rendezte a csomagja körüli félreértést és faképnél hagyta a két felháborodott francia biztonsági őrt. Ezt követően aztán felült a gépre és elutazott Afrikába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik