Szórakozás

Több százmilliót vittek el a „bűvös fiúk”

Magic-Boys(210x140)(1).jpg (magic boys, szabó győző, pindroch csaba)
Magic-Boys(210x140)(1).jpg (magic boys, szabó győző, pindroch csaba)

Hatalmasat bukott Koltai Róbert külföldi sztárokkal forgatott filmje, a Magic Boys – írja a blikk.hu.

Hiába szerepeltek olyan hollywoodi nagyágyúk Koltai Róbert alkotásában, mint Michael Madsen és Vinnie Jones, október 18. óta csak 33 ezren nézték meg a mozikban – olvasható a blikk.hu-n.

Andy Vajna szerint „ha egy közönségfilmet egy hónap alatt nem néznek meg legalább 30 ezren, az bukásnak mondható”. A magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos azt nem árulta el, hogy mi lehet ennek az oka.

A többek közt a Kill Billből ismert Madsen és A ravasz, az agy és két füstölgő puskacsőben szereplő Jones 20-20 millióért szállt be a produkcióba. A főcímdalt éneklő Jamelia játszik is a filmben, a brit popsztár beérte „csak” 10 millió forinttal. Koltai Róbert eddigi legnagyobb szabású írói-rendezői műve összesen 800 milliós költségvetésből készült el. A producer  P. Koltai Gábor, apa és fia a befektetőktől és szponzoroktól kapott összeget saját pénzéből egészítette ki a gyártáshoz. A Magyar Mozgókép Közalapítványtól 82 milliós támogatást kaptak.

A siralmas eredmény nem feltétlenül Koltai hibája, a tavalyi S.O.S. Love 3D után mélyre süllyedt a magyar közönségfilm elismertsége – mondta a lapnak Tóth Csaba, a Vox mozimagazin főszerkesztő-helyettese.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik