Szórakozás

Meg akarták ölni Halle Berry pasiját?

halle berry (halle berry)
halle berry (halle berry)

Gabriel Aubry azt állítja, hogy nem ő támadt Halle Berry jelenlegi párjára, hanem pont fordítva. Sőt, Olivier Martinez meg is akarta gyilkolni, nemcsak összeverni.

Miközben tegnap Halle Berry azért könyörgött a bírónak, hogy Gabriel Aubry határozatlan ideig nem mehessen közös lányuk közelébe, a jóképű modell is távoltartási végzést kért.Ő Olivier Martineztől fél.

Gabe azt állítja, hogy ő az áldozat, és nem a pórul járt támadó. Olivier ugyanis már egy nappal az összecsapás előtt megfenyegette, amikor Halle-val egyetemben mindhárman Nahla iskolai színdarabján ültek. A műsor közben Martinez odahajolt elődjéhez, és azt súgta a fülébe, örüljön neki, hogy nyilvános helyen vannak, mert legszívesebben a lelket is kiverné belőle. A fellépés után elváltak útjaik, és Gabriel egy kellemes estét töltött Nahlával. Amikor reggel visszavitte a kicsit anyja házához, a dada helyett Olivier várta az ajtóban, aki azonnal bele is kötött. Majd a földre lökte, amikor a modell hátat fordított neki, megszállottan püfölni kezdte, a fejét pedig nagy erővel többször is a betonba verte. Végül megfenyegette, hogy meg is öli, amennyiben nem mondja azt a rendőröknek, hogy ő támadt.

Mindezt pontosan bizonyítaná a biztonsági kamera felvétele, ami Halle bejáratánál készült, azt viszont egyelőre nem kérték el a rendőrök, és lehet, hogy már nem is létezik, mert Berry bármikor letörölhette különösebb következmények nélkül. Az orvosi látleletét viszont már megkapta az esetet vizsgáló ítész. (Utóbbi itt és itt tekinthető meg, de csak erős idegzetűeknek.)

A ki támadott meg kit kérdésében mindenesetre a bíróság fog dönteni, a gyámhatóság pedig azt vizsgálja, hogy melyik szülőnél van kevésbé veszélyben Nahla. A bevándorlási hivatal meg a rendőrséggel egyeztet a történtekről, és amennyiben Gabriel bármilyen módon is bűnös a helyzetben, akkor deportálják Kanadába, ugyanis nem amerikai állampolgár.


Lehet, hogy Aubry az áldozat?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik