Szórakozás

Rémisztően fest Halle Berry megvert exe

Gabriel Aubry alaposan ráfázott, amiért megtámadta Olivier Martinezt, mert a színész nagyon átrendezte az arcát, aminek talán örökre megmarad a nyoma is.

Örökre beírta magát a celebtörténelembe 2012 hálaadása, köszönhetően Olivier Martinez és Gabriel Aubry verekedésének. De, ha az emberek el is felejtenék az összecsapást, a modell soha nem fogja. Az arcát ugyanis alaposan elintézte a színész, miközben magát védte. Gab bal szemének környéke hatalmasra duzzadt, és több helyen fel is szakadt, amikor többször találkozott Olivier öklével. A hegek pedig lehet, hogy örökre megmaradnak, ami komolyan befolyásolhatja a kanadai szépfiú karrierjét. Sőt egyes hírek szerint Martinez olyan hévvel ütötte a rátámadó elődjét, hogy az még az eszméletét is elveszítette. De mindezt csak magának köszönheti.

Ahogy azt is, ha ezért nem láthatja majd lányát. Halle Berry ugyanis mindent megtesz majd azért, hogy Nahla ne találkozzon agresszív apjával. Sőt Gabriel már most sem mehet sem a színésznő, sem gyerekük, sem Martinez közelébe, ugyanis a bíróság távoltartási végzést adott ki ellene, ami addig lesz érvényben, míg nem kerül tárgyalásra a verekedés.


Ráfázott a keménykedésre

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik