Szórakozás

Veszélyben van Halle Berry kislánya?

Halle Berry kislányával (Halle Berry és kislánya)
Halle Berry kislányával (Halle Berry és kislánya)

Halle Berry azt szeretné, ha Gabriel Aubry a későbbiekben egyáltalán nem mehetne közös lányuk közelébe. Vagyis a modell lemondhat az aktív apaságról, köszönhetően az agresszivitásának.

Miután csütörtökön Gabriel Aubry megtámadta Olivier Martinezt, a bíróság azonnal távoltartási végzést adott ki ellene, aminek értelmében nem mehet száz méteren belül volt szerelméhez, Halle Berryhez és közös lányukhoz. Ez azonban csak keddig lesz érvényben, legalábbis jelenleg még így áll a helyzet. Halle viszont ma szeretné meggyőzni a hatóságokat, hogy hosszabbítsák meg az eltiltást.


Félti lányát Halle

A színésznő szerint Gabriel dühkitörései és az agresszivitása veszélyezteti lányukat, Nahlát. Berry pedig szeretné megóvni szeme fényét a fizikai és lelki sérülésektől. Ehhez szerinte az kell, hogy exszerelme ne juthasson a kislány közelébe addig, míg nem tud uralkodni magán.

A bíró valószínűleg igazat ad majd az Oscar-díjas Bond-lánynak, így Aubry gyerekláthatási jogát felfüggesztik, és maximum telefonon keresztül érintkezhet Nahlával.


Egy jó ideig nem fog apáskodni

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik