Szórakozás

Munkát kínálnak Alföldi Róbertnek!

Alföldi Róbert a Mágnás Miska rendezője (alföldi róbert, mágnás miska, szegedi szabadtéri játékok 2012, )
Alföldi Róbert a Mágnás Miska rendezője (alföldi róbert, mágnás miska, szegedi szabadtéri játékok 2012, )

Újabb nagyágyút várnak a Heti hetesbe. Hogy ki ő, erről csak a Hír24-nek beszélt a műsor főszerkesztője.

Úgy tűnik, hogy Hernádi Judit megüresedett helyére valóban a legnépszerűbb sztárokat hívják meg a műsor készítő, aminek máris látványos eredménye van, hiszen a nézettség emelkedik. Majka és Ábel Anita után Stohl Andrásra is számítanak, sőt, mint kiderült, nem csupán rá.

Ónodi György, a műsor főszerkesztője a Hír24-nek elmondta, szívesen meghívnák újra Alföldi Róbertet is, aki korábban állandó szereplője volt a műsornak és akit a nézők nagyon szerettek. Ónodi Gyögy szerint: csakúgy, mint Hernádi Juditot, Alföldi távozását is meggyászolták a nézők. Alföldi Róbert annak idején maga döntött úgy, hogy kiszáll a műsorból, miután ő lett a Nemzeti Színház igazgatója.

Mivel az utóbbi időben már tudni lehet, hogy a híresség státusza nem biztos a Nemzetiben, a rajongói fantáziálni kezdtek. Több fórumon is felvetették, mi lenne akkor, ha Alföldit visszahívnák a Heti hetesbe, ha esetleg nem ő lesz a Nemzeti Színház új igazgatója.

Ónodi György azt mondja, nem zárkóznak el attól, hogy egykori szereplőjük visszatérjen a humor nagyágyúi közé, sőt nagyon is örülnének ennek a dolognak. Természetesen még nem tárgyaltak a direktorral, hiszen szeretnék kivárni, mi lesz a sorsa a Nemzetiben. Addig, amíg nem biztos, hogy más veszi át az igazgatói posztot, ez a kérdés is okafogyott.

Természetesen felvetődik még egy kérdés a témával kapcsolatban. Mint ismeretes, a Nemzeti Színház élére pályázó Vidnyánszky Attila azt nyilatkozta, ő színészként továbbra is számít Alföldy Róbertre. Ugyanakkor Stohl kapcsán nehezményezte, hogy valaki, aki a Nemzetiben játszik, az általa meglehetősen leminősített RTL Klubnál is szerepeljen. Éppen ezért feltételezhető, hogy Alföldi Róbert esetében sem támogatná a Heti hetesben való részvételt. Persze ezek egyelőre még csupán elméleti kérdések, hiszen az előbb említettek közül még semmi nem valósult meg, és semmi nem biztos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik