Szórakozás

Rengeteget fogyott a szanatóriumban Deák Bill

Deak-Bill-Gyula(1)(960x640).jpg (Deák Bill Gyula)
Deak-Bill-Gyula(1)(960x640).jpg (Deák Bill Gyula)

Deák Bill Gyula már hat napja szanatóriumban lábadozik. Jobban van, ő lett a dolgozók kedvence.

Néhány napja a Hír24 elsőként számolt be arról, hogy Deák Bill Gyula elhagyhatta a kórházat. A bluesénekes azután került az intenzívre, hogy szívrohamot kapott. Életmentő műtétet hajtottak nála végre, majd további vizsgálatokra küldték. Orvosai végül úgy döntöttek, hogy elhagyhatja az intézményt, ám múlt héten csütörtökön még nem haza, hanem egy szanatóriumba szállították. Bill kapitány a Szent Rókus Kórház telephelyén működő Kardiológiai Rehabilitációs Osztályra fiával együtt feküdt be, már hat napja ott lábadozik.

“A papa sokkal jobban van, napról napra jobban érzi magát. A párom vele együtt fekszik a kórházban, mi pedig anyósommal együtt minden nap meglátogatjuk őket. Több órát töltünk velük a szanatóriumban. Annak örülünk, hogy van kihez jönni” – meséli a Hír24-nek Deák Bill Anita, a zenészlegenda menye.

A családtag szerint néhány nap alatt Bill kapitány lett a rehabilitációs osztály kedvence. Orvosok, nővérkék és takarítónők nyitnak be hozzá, hogy jobbulást kívánjanak. Van, hogy csak beköszönnek és elbeszélgetnek vele, Gyula pedig mindenkit szórakoztat.

“Már tíz kilót fogyott, nagyon büszkék vagyunk rá. Eltökélten gyógyulni akar és ezért mindent meg is tesz. Az orvosok minden utasítását betartja és szigorúan diétázik is. Csak a szanatóriumban kapott ételeket eszi, most egy ideig mellőznie kell a házi kosztot” – mondta el Deák Bill Anita.

A Hír24 megtudta: Deák Bill Gyulának még minimum három hétig a szanatóriumban kell lábadoznia. Az ott töltött idő alatt a legkülönbözőbb vizsgálatokat végzik el rajta, a kardiológiai analízis mellett szemészeti, fülészeti, érgyógyászati és egyéb vizsgálatok is várnak rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik