Szórakozás

Péntek délután hagyja el a kórházat Deák Bill

deak-bill-gyula(2)(430x286)(2).jpg (deák bill gyula)
deak-bill-gyula(2)(430x286)(2).jpg (deák bill gyula)

Három hét rehabilitáció után végre hazaengedik Deák Bill Gyulát. A zenészlegenda jobban van, orvosai viszont szigorú diétára fogták.

A Hír24 megtudta: péntek délután engedik haza a szanatóriumból Deák Bill Gyulát. A magyar bluesénekes november 12-én kapott szívrohamot, ezután életmentő műtétet hajtottak végre rajta, majd intenzívre került. Néhány nap után szanatóriumba szállították át, három hétig tartó rehabilitációja ma ért véget.

“Nagyon megkönnyebbültünk. Sokat javult a papa állapota, ezért az orvosok úgy döntöttek, hogy nem kell tovább a szanatóriumban feküdnie. Hétvégenként eddig is velünk lehetett, de ma végre a férjemmel együtt elhagyhatta az intézményt” – árulta el a Hír24-nek Deák Bill Anita, a zenészlegenda menye.

Bill kapitányt orvosai szigorú diétára fogták és új gyógyszereinek rendszeres szedésére is oda kell majd figyelnie. A bluesénekes teljesen csak jövő héten búcsúzhat majd el a kórházaktól, ugyanis még egy napon át alvásproblémáit is szeretnék kivizsgálni a szakemberek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik