Szórakozás

Titokban akart megnősülni VV Béci! Leleplezzük

VV-Beci-legenybucsu(960x640)(1).jpg (VV Béci legénybúcsú)
VV-Beci-legenybucsu(960x640)(1).jpg (VV Béci legénybúcsú)

A valóvilágos pénteken tartotta a legénybúcsúját, információink szerint szombaton veszi el szerelmét.

A Hír24 megtudta: Béci pénteken tartotta legénybúcsúját. A valóvilágos legközelebbi barátaival indult útnak, öt-hat szórakozóhelyet jártak végig. A  csapat jókora mennyiségű alkohollal búcsúztatta a szabad éveket, a fergeteges bulira egyedi öltözékben érkeztek. Béci fekete mikrofonhajat és “Vigyázat, legénybúcsú folyamatban!” feliratú pólót viselt. Egyik olvasónknak sikerült is megörökítenie a fergeteges hangulatban szórakozó valóságshow-hőst.

Információink szerint Béci szombaton mondja majd ki a boldogító igent kedvesével, Adriennel. A szerelmesek már a Való Világ előtt is egy párt alkottak, évek óta lángol közöttük a szerelem. Tavaly költöztek össze, tavasszal pedig már gyermekvállalásról is pletykáltak. Bár akkor kacsának bizonyult az új jövevényről szóló hír, elárulták, hogy már komolyan gondolkodnak rajta. Talán ez lehet a hirtelen esküvő oka?

A Hír24 Bécit is szerette volna megkérdezni az esküvő részleteiről, de sejtelmesen mosolyogva csak annyit mondott, hogy még nem beszélhet erről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik