Szórakozás

VV Béci itt most befejezte

vv-beci(210x140)(1).jpg (vv béci)
vv-beci(210x140)(1).jpg (vv béci)

A legnagyobb közösségi oldalon napok óta nem elérhető VV Béci oldala. A rapper nem tűnt el, csupán megváltoztatta nevét, és szeretné levetkőzni a VV jelzőt.

Kétségbeesve kereshették a rajongók kedvencük, Young G közösségi oldalát. A ValóVilágból ismertté vált idősebbik Rácz-testvérnek ugyanis hatalmas rajongótábora van, akik nap mint nap írnak kedvencüknek. Ám az oldal napok óta nem elérhető. Béci azonban nem tűnt el, csak nevet változtatott.

„Nem töröltettem magam a közösségi oldalról. Csupán a nevemet írtam át. Eddig VV Bécinek ismert mindenki. Szeretném levetkőzni a VV jelzőt ” – árulta el a Hír24 megkeresésére Béci, aki a jövőben zenei munkásságával szeretné magára felhívni a figyelmet.

„Azt szeretném, ha az emberek a zeném miatt emlegetnének most már. Ezért is írtam át a közösségi oldalamon a nevemet Young G-re” – mondta az énekes, aki a Viva Comet gömb elnyerése óta gőzerővel dolgozik.

„Egyfolytában pörög az agyam. Írom a dalszövegeket. Közben persze a pihenésre is szánok időt. Összekötöm a kellemest a hasznossal. Jövő héten videoklippet forgatunk Horvátországban vagy Saint-Tropez-ban, vagy valami szép helyen. Ez azért is jó, mert közben pihenni is tudok” – mesélte Young G, aki a tánctanítást sem hagyja abba. „Kétszázötven hátrányos helyzetű gyerekhez megyek majd egy táborba. Énekelni fogok, és táncolni tanítom őket” – árulta el a villa egykori lakója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik