Szórakozás

Sztárcuccok leárazva! Ők árulják a leghajmeresztőbb dolgokat

A fanatikus rajongók odavannak a kedvenceik nevével és fényképével ellátott tárgyakért. A Hír24 áruba bocsájtott hűtőmágnest, sapkát, pólót és egérpadot is talált.

Kovács Ákos külön internetes boltot üzemeltet a nevével árult ajándéktárgyaknak. A rajongók bögrét, hűtőmágnest, tollat, nyakszalagot, medált, baseball sapkát, egérpadot, sőt akár komplett ajándékcsomagokat is rendelhetnek. Ezer forint körüli összegből már bárki vásárolhat magának vagy szeretteinek az említett relikviákból.

Aki nagyobb értékű ajándékra vágyik, vásárolhat a hang- és képhordozókból, könyvekből vagy ruházati termékekből is. Az ákosos pólók, pulóverek és ingek már borsosabb árban vannak, de az igazán elkötelezett rajongóknak ez nem számít. Az énekes töménytelen mennyiségben adja el ajándéktárgyait a nemrég két díjat igy nyert webshopjában.

Már Fluor Tomi saját baseballsapkái is elkészültek. A tinisztár F.L.U. feliratos fejfedőket fog áruba bocsájtani, az első darabokat Facebook rajongói oldalán mutatta meg rajongóinak. Az árakról még nem lehet tudni semmit, valószínűleg néhány ezer forintba fog kerülni egy eredeti fluoros sapi.

A Bódi család is számos terméket árul rajongóinak. Bárki megvásárolhatja utánvéttel a Guszti és Margó által dedikált pólókat és sapkákat, sok más egyébbel együtt. Guszti életrajzi könyve most le van árazva, akciósan féláron lehet hozzájutni. Biztosan nem azért akcióznak, mert túl kelendőek az árucikkek, de kereset kiegészítésnek kiváló az ötlet.

VV Béci sem maradt ki a sztárrelikvia üzletből. A valóvilágosból zenésszé avanzsált fiú azonban még csak egy termékkel jelentkezett. Fekete-narancssárga YOUNG-G pólókat árul háromezer forintért, a rendeléseket Béci maga fogadja az e-mail címén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik