Szórakozás

Travolta: megölték a fiamat

Kelly Preston és John Travolta meg van róla győződve, hogy az ételekben és italokban található vegyi anyagok miatt veszítették el három éve fiukat, vagyis ezekkel a „mérgekkel" megölték.

John Travolta és Kelly Preston mindig más állásponton volt fiúk, Jett betegségét illetően, mint a szakértők és az orvosok. Ez pedig most, majdnem négy évvel a fiú halála után sem változott. A színésznő legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy férjével biztosak abban, hogy az amerikai élelmiszeripar és az egészségügy a felelős Jett autizmusáért, a Kawasaki-szindrómájáért és azokért a rohamokért, amelyek a halálát is okozták.

Kelly szerint hazája ételei és italai olyan mérgeket tartalmaznak, amelyek károsan befolyásolják a magzatok és a kisgyerekek fejlődését. Emellett szerinte az orvosok is hibásak, mivel antibiotikumokkal tömik a kismamákat, amelyekből szintén veszélyes anyagok rakódnak le, és ezeket átadják a terhesség, majd a szoptatás alatt a piciknek. Jett például több gombás fertőzést is elkapott az anyatejtől, s ezeket egyes tanulmányok összefüggésbe hozzák az autizmus kialakulásával.

Preston mondandójában valóban van igazság, és tényleg fontos dolgokra hívja fel a figyelmet, viszont egyes dolgokat eltúloznak, ami érthető, hiszen elveszítették gyermeküket.


Travoltáék a vegyszereket okolják Jett elvesztéséért

Ajánlott videó

Olvasói sztorik