Szórakozás

Öngyilkosságot követett el a világsztár

pirulák (gyógyszer, orvosság)
pirulák (gyógyszer, orvosság)

A világszerte óriási népszerűségnek örvendő Cesar Millan bevallotta, hogy kedvenc kutyája és felesége elvesztése után végezni akart magával.

Családok millióin segített már közvetlenül vagy közvetve Cesar Millan azzal, hogy megmutatta miként lehet minden kutyából engedelmes társat faragni. A saját problémáira azonban nem találta meg a gyógyírt, és a legnagyobb lelki válságban öngyilkosságot kísérelt meg. A National Geographic világhírű sztárja most beszélt először arról, hogy két évvel ezelőtt teletömte magát gyógyszerekkel. Azért akart meghalni, mert néhány hónapon belül elhunyt kedvenc kutyája, aki legjobb barátja és munkatársa volt, illetve elhagyta a felesége tizenhat évnyi házasság után. Ez pedig túlságosan nagy trauma volt a csodálatos kutyadoki számára.

De szerencséjére még időben rátaláltak, így nem sikerült a terve. Hosszú hónapokig kórházban kezelték, mert a szervezete károsodásokat szenvedett a túladagolástól. Ezt követően majdnem egy évig tartott, amíg lelkileg is összeszedte magát.


Súlyos titkot őrzött magában Cesar

Ajánlott videó

Olvasói sztorik