Szórakozás

Bon Jovi lánya túladagolta a heroint

Kórházba kellett szállítani Jon Bon Jovi legnagyobb gyerekét, miután túllőtte magát heroinnal és majdnem belehalt.

Eddig úgy emlegették Jon Bon Jovi négy csemetéjét, mint a legtökéletesebb sztárgyerekeket, hiszen távol maradtak a rivaldafénytől, illetve annak minden velejárójától, és nem apjuk óriási hírnevével próbáltak érvényesülni.

Ám az énekes legnagyobb lánya most megmutatta, hogy ő is tud vadulni. Stephanie Rose Bongiovihoz kollégiumi szobatársa hívott mentőt szerda hajnalban, miután a tizenkilenc éves lány túllőtte magát. A herointúladagolás miatt elveszítette az eszméletét, és ha később találtak volna rá, akkor valószínűleg belehal vagy maradandó károsodásokat szenved. Stephanie-t kórházba vitték, és szerencsére sikerült megmenteni az életét. Még tegnap ki is engedték. Haza viszont nem mehetett, mert a rendőrség letartóztatta.

A modellkarrierről álmodozó lányt heroin- és marihuánabirtoklással vádolják, és egy későbbi időpontban a bíróság előtt kell majd felelnie a történtek miatt. Emellett a Hamilton College – aminek évi 12 millió forint a tandíja – vezetőségénél is számot kell adnia arról, hogy drogot vitt az iskola falai közé, megszegve a házirendet.


Stephanie mégsem olyan mintagyerek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik