Szórakozás

Utoljára láttuk Bálint Antónia kislányát

Bálint Antónia úgy döntött, nem mutatja meg többé - de legalábbis egy jó ideig - kislányát a nyilvánosság előtt, ezzel szeretné megóvni a kicsit attól, hogy esetleg bántsák.

Antónia azt is kijelentette, szeretné, ha gyermeke érdekében véget érnének a viták közte és volt párja között, hogy Babika nyugalomban nőhessen fel.

Az RTL Klub Reflektor magazinjának riportjából kiderült, hogy a volt szépségkirálynőt az elmúlt időszakban hat alkalommal perelte be az exe, amit ő sem hagyott válasz nélkül. Ám most Antónia úgy döntött, kislánya érdekében szeretné elásni a csatabárdot, mert úgy érzi, hamarosan iskolába járó gyermekének szüksége van édesapjára.

„Az lenne a legjobb, ha mindenki visszavonna minden pert, és innentől kezdve senki nem mondana senkiről semmit. Pontot kellene tenni ennek az egésznek a végére, hogy aztán a kislányom normálisan tudja tartani a kapcsolatot az édesapjával” – mesélte elképzeléseit Antónia, aki azt sem titkolja, belefáradt a hercehurcába.

Azt is leszögezte, hajlandó ejteni az összes pert, amelyeket volt párja ellen indított. Emellett azt is elhatározta, kislányát nem szeretné a jövőben megmutatni, mint ahogyan 3 éves koráig sem engedte, hogy a sajtóban szerepeljen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik