Szórakozás

Újabb titkok Bálint Antónia kapcsolatáról

bálint antónia (bálint antónia, )
bálint antónia (bálint antónia, )

Bálint Antónia néhány hete vallott először új barátjáról. A volt szépségkirálynő most azt is elárulta, három hónapig várt, hogy bemutassa kislányát az Első Emelet zenészének.

Munkakapcsolatból alakult szerelemmé Bálint Antónia és Tereh István, az Első Emelet menedzserének kapcsolata. Antónia csak néhány hete árulta el, hogy már fél éve együtt van új barátjával. Az egykori szépségkirálynő most arról mesélt a Hír24-nek, hogy gyermeke hogyan fogadta Istvánt.

„A kislányom első körben mindig nagyon zárkózott az idegenekkel, de aztán, ha látja, hogy én jóban vagyok velük, ő is aranyos és kedves. Már csecsemőkora óta észreveszi, hogy ki a jó ember, és ki az, akivel valami baj van. Természetesen nem a gyerek fog dönteni a magánéletemben, de mi nem vagyunk elválaszthatóak egymástól. Így alkotunk egy ‘csomagot'” – mondta Bálint Antónia.

Toncsi elárulta, hogy évekig egyedül volt, amíg idén ismét új párkapcsolatba kezdett. A hosszú szinglilét után nem volt egyszerű hozzászoktatni a kislányát ahhoz, hogy ismét férfi van az életében.

„Három hónapot vártam arra, hogy bemutassam őket egymásnak. Kicsit izgultam, hogyan fognak kijönni egymással, de szerencsére nem volt semmi probléma. Imádják egymást!” – árulta el a Hír24-nek az egykori szépségkirálynő.

Bálint Antónia még nem költözött össze Tereh Istvánnal, és a közeljövőben nem is tervezi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik