Szórakozás

Dér Heni nagyon beteg, elment a hangja is

Dér Heni egyszerű megfázással indult betegségének szövödménye lett. A lázas beteg énekesnő hangja is elment, így veszélybe került a holnapi színházi premiere is.

A Sugarloaf énekesnője hetek óta rosszul van. Betegsége egyszerű megfázással kezdődött, de mostanra Heni ágynak dőlt: lázas betegen fekszik. A betegség hozadéka, hogy elment az énekesnő hangja is, azonban ez a lehető legrosszabbkor történt. Hétvégén ugyanis több koncertet is kell adnia és ráadásul színházi premiere is lesz.

“Nagyon félek attól, hogy mi lesz holnap. Most próbálok relaxálni és pihentetni a hangom, mert különben holnap nem tudok eleget tenni a kötezelezettségeimnek. Ha addig nem történik csoda, akkor a helyszínen egy orvostól kapok majd injekciót. A szuritól néhány órára rendbejövök, így remélhetőleg a közönség észre sem veszi a betegségemet” – árulta el a Hír24-nek Dér Heni.

A hangproblémákkal küzdő híresség  premierje holnap este a József Attila Színházban lesz. A darab a híres New York-i művészképző iskola, a FAME School életéről, növendékeinek és tanárainak hétköznapjairól, kapcsolatairól szóló világsikerű film és az annak folytatásaként született musical alapján készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik