Szórakozás

Majdnem halálra verték Pákót

A Didikirály most először beszélt arról, hogy gyermekkorában egyszer megtámadták az utcán és majdnem halálra verték. Csak a szüleinek köszönheti, hogy életben maradt.

Fekete Pákót szintén nagyon megrázta a 11 éves Szita Bence meggyilkolása. Egyrészt az ő kisfiát is Bencének hívják, másrészt gyerekkorában egyszer őt is majdnem halálra verték. Bence ügye most felszínre hozta Pákóban a rettenetes élményeket.

„Nem is értem, hogyan lehetnek egy civilizált országban olyan emberek, akik képesek bántani egy gyermeket. Én sosem tennék ilyet, sőt abba is majdnem belehalok, hogy nem láthatom a kisfiamat, Bencét. Ráadásul ez a mostani gyilkosság eszembe jutatta, hogy egyszer gyermekkoromban milyen brutálisan elbántak velem” – mesélte Pákó.

A Didikirály elmondta, hogy az utcán játszott, amikor egy ismeretlen fiú, aki jóval idősebb volt nála, odament hozzá és pénzt követelt tőle. A kis Pákónak nem volt pénze, így adni sem tudott, mire a támadója ütni és rugdosni kezdte. Az akkor 9 éves kisfiú hiába sírt és könyörgött, a másik addig ütötte, míg már mozdulni sem bírt. A szülei egy idő után keresni kezdték Pákót, akit végül összeverve találtak meg az utcán.

„ Anyukámék nagyon megijedtek, amikor meglátták, hogy mi történt velem. Azt hitték, hogy meghalok, mert már lélegezni is alig tudtam. Bevittek a kórházba, ahol akkor ráadásul nagyon rossz körülmények voltak. Ma már úgy gondolom, csak a szerencsének köszönhetem, hogy azt a verést túléltem. Az, aki megvert, soha nem lett meg, igaz, senki nem is kereste, a rendőrségnek senki nem mert szólni” – idézte fel emlékeit Pákó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik