Szórakozás

Pákó kipakol Delhusa Gjoniról

delhusa gjon fekete pákó (delhusa gjon, fekete pákó)
delhusa gjon fekete pákó (delhusa gjon, fekete pákó)

Meglepő titkot árult el Pákó, aki jelenleg Delhusa Gjon új párkereső show-jának szereplője. Azt mondja, intim viszonyba került a műsorban szereplő egyik hölggyel, de csak jóval a forgatások befejezése után.

Sokan már azon is meglepődtek, hogy Pákó benne van az I Love Gjoni című RTL2-es produkcióban, hiszen köztudott, hogy a két híresség barátsága jó ideje megromlott. A jelenlegi furcsa helyzet úgy állhatott elő, hogy a felvételek két éve készültek, amikor Pákó és Gjoni még valóban kebelbarátok voltak. A két sztár még a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban barátkozott össze, olyannyira, hogy még össze is jártak. Aztán történt valami, ami miatt összevesztek. Pákó most először, a Hír24-nek mesél a történtekről.

„Amikor a párkereső műsort forgattuk, még tényleg nagyon jóban voltunk, ma már csak haverok vagyunk, néha beszélünk telefonon, de már régen nem találkoztunk. Gjoni megharagudott rám, mert a volt párom beleszólt a magánéletébe, sőt nyilatkozott is róla. Ez persze nem tetszett Gjoninak, mondta, állítsam le a páromat, de én nem tudtam. Ezért megromlott a barátságunk” – mesélte a Didikirály, aki már le is mondott arról, hogy az énekes műsora valaha adásba kerül, de most, hogy így alakult a helyzet, örül neki.

Pákó azt is elmesélte, hogy miután vége lett a forgatásnak és ő már nem volt együtt gyermeke édesanyjával, randizott az egyik lánnyal, aki szerepelt Delhusa műsorában. A Didikirály a részletekről szemérmesen hallgat, mint ahogyan a hölgy nevéről is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik