Szórakozás

Féltek, hogy Pákó megmérgezi Gyurcsányt

Elképesztő dologról számolt be Pákó a Hír24-nek. Elmesélte, miért nem tudott egy tányér levessel kedveskedni Gyurcsány Ferencnek.

Mint ahogyan arról néhány napja beszámoltunk, a Didikirály elhatározta, ételt visz az éhségsztrájkot folytató politikusnak.

„Sosem érdekelt a politika, most sem izgat. Csupán arról van szó, hogy aggódom mindenkiért, aki éhezik. Gyerekkoromban én is sokat éheztem, mert nem volt pénzünk ételre. Emiatt sok betegségem lett. Ettől szeretném megkímélni Gyurcsány Ferencet” – mondta akkor Pákó. Ám tervét végül nem tudta végrehajtani, azt is elmondta, hogy miért.

„Kimentem a Kossuth térre és vittem magammal bablevest. Nem én főztem, hanem az egyik ismerősöm. Nagyon finom lett, én is ettem belőle. Gondoltam, majd örül neki Gyurcsány Ferenc, és ha nem is akkor, de majd később megeszi. De sajnos még csak beszélni sem tudtam vele, mert megállítottak. Nem tudom, hogy kik voltak, de azt mondták, nem mehetek Gyurcsány közelébe, mert attól félnek, hogy valami van a levesben. Hiába mondtam, hogy nem akarom megmérgezni, még azt is felajánlottam, hogy előttük megkóstolom, mégsem engedtek oda hozzá” – panaszkodott Pákó, aki nem akart balhét, ezért inkább dolgavégezetlenül távozott a Parlament elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik