Szórakozás

Obama halálát akarja a sztárcsemete

A lélegzetelállító Stephanie Seymour második fia arról beszélgetett az interneten barátaival, hogy végezni kellene Barack Obamával.

A világtörténelem egyik legbotrányosabb sztárcsemetéje címet egyértelműen oda lehet ítélni az ifjabbik Peter Brantnak. Stephanie Seymour második fia ugyanis nemcsak túlságosan odavan anyukája testéért, de szeret kijelentéseivel is közfelháborodást kelteni. A napokban azzal hergelte a világot, hogy az amerikai elnök megöléséről diskurált. Peter egyik barátjával SMS-ezett Barack Obama újraválasztását követően arról, hogy végezni kéne vele, mert a felső tízezret érintő adótervezete miatt mind szegények lesznek. Emellett a nők jogaira is felháborító megjegyzéseket tett. Az okos eszmefuttatása pedig annyira tetszett neki, hogy az üzenetváltást közzé is tette az egyik közösségi oldalon, hogy mindenki láthassa. Ezzel helybe ment a pofonért, és több száz szidalmazó kommentet kapott. Amire úgy reagált, hogy rajta kívül senkinek nincs humorérzéke a portálon.


A viccesnek szánt beszélgetés

Brant korábban sem volt túl népszerű az internet világában. Ugyanis tagja egy speciális tinicsoportnak, akik nemcsak milliárdos szülők unatkozó csemetéi, de az Instagramon rendszeresen meg is mutatják, hogy mennyire jó nekik. Mindezt persze rendkívül arrogáns és önimádó módon, így van pár millió ellenségük világszerte.


Peter gyakran okoz fejfájást a szüleinek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik